Kedves Testvérek!

A Magyarországi Református Egyház Zsinatának elnöksége -a kormányzati intézkedésekkel összhangban- közleményben kérte a gyülekezeti alkalmak szüneteltetését, így a korábban meghirdetett alkalmak elmaradnak, ezekre kérjük ne jöjjenek el!

A vasárnapi istentisztelet azonban zárt ajtók mögött megtartásra kerül, amibe a gyülekezet honlapján levő internet rádió segítségével élőben lehet bekapcsolódni! Kérjük a testvéreket éljenek a lehetőséggel!

A korábbi istentiszteletek hanganyagi is hamarosan feltöltésre kerüljenek, azok vissza hallgathatók lesznek.

Adományaikat amennyiben megoldható kérjük utalják el a gyülekezet 12011409-00114398-00100001 számú bankszámlájára.
Amennyiben ez nehézséget okoz, kérjük, hogy a perselybe, Isten dicsőségére, vagy Egyházfenntartói járulékra szánt összeget tegyék félre, és a veszélyhelyzet elmúltával fizessék be a szokásos módon a gyülekezet pénztárosánál.

Kérjük a gyülekezeti tagokat, hogy a személyes találkozás helyett, egymással is az internetes, vagy telefonos kapcsolat tartási módot válasszák. A lelkészi hivatalban a személyes is ügyintézés szünetel.
A gyülekezet lelkipásztorát is telefonon vagy emailben keressék az alábbi elérhetőségeken:
telefon: 06 30 227 6675 email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Hordozzuk együtt imádságban betegeinket, kérve számukra a mielőbbi gyógyulást. Kérjük Urunkat oltalmazza a veszélyeztetett korosztályt, őrizze meg idős testvéreinket. Imádkozzunk az ország vezetőiért, az egészségügyben és a különböző ellátási területen dolgozókért, akik a betegellátásban, a vírus terjedésének megfékezésén, vagy a napi szükségleteink ellátásáért továbbra is helyt állnak munkahelyükön.

Figyeljünk magunkra, szeretteinkre, egymásra, semmi esetre se essünk pánikba, maradjunk józanok és bízzunk Mennyi Atyánk gondviselésében.

Csenki András lelkipásztor, Gérczei Zoltán gondnok